Видеозаснемане

ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ НА СВАТБИ

Добре дошли в дома на сватбеното кино

Многокамерно видеозаснемане

Ние от екипа на видео и фото студио Станоев сме разказвачи на истории, истории за истинската и неподправена любов между двама души в най-съкровенния за тях ден. Приемаме работата си не като задължение, а като призвание, с много обич и вдъхновение. Стремим се да уловим всяка една усмивка, всеки един разтреперен от вълнение глас, всяка една сълза от щастие в очите, всеки един нежен поглед. И понеже въпреки всичко сме и професионалисти, се стараем да даваме и професионални съвети.
Препоръчваме на нашите клиенти да изберат многокамерно заснемане на този вълшебен ден, за да се сглоби историята в целия ѝ блясък и съхранят спомените за този ден по най-добрия начин. Заснемането на едно такова събитие е истинска отговорност, а двама видеооператори от различни ъгли ще успеят да запечатат картината в нейната цялост. Те няма да изпуснат нито един миг от Вашият най-интимен и специален ден в живота. Защото тези мигове са уникални и неповторими и е важно след време като се връщате към тях да може да изпитате същите трепети и емоции като на самия ден.

Защо да изберем многокамерно видеозаснемане на сватба?

  • Обикновено сватбата не е събитие, което протича едновременно на една локация. Когато има двама видеоперати става възможно едновременно да се отразят вълненията и на булката и на младоженеца.
  • Повече кам­ери и повече творчество, различни гледни точки през целия ден.
  • Единият видеоператор винаги се съсредоточава върху случващото се около младоженците. Вторият видеооператор прави възможно улавянето на емоции и настроения от гостите и то от различни ъгли.
  • Понякога се случва операторът да застане в лош ъгъл или някой от гостите да застане пред камерата му. Ето тогава на помощ идва втория оператор, за да няма пропуснати важни моменти и емоции.

Каква техника използваме за Вас?

Камери
Стабилизатори
Звук
Дрон

Техника

В Станоев Студио използваме най-съвременната технология за заснемане на вашите събития. Фотоапаратите, видеокамерите, записващата звука апаратура и поддържащата екипировка са последни модели на пазара. Качеството е нещо на което много държим. Именно затова актуализираме оборудването си всеки сезон, за да сме в крак със световните тенденции и да подобряваме удовлетвореността на клиентите ни.

Видео монтаж и постпродукция

Това е мястото, където магията се случва след Вашата сватба. Никога не знаем как ще бъде разказана една история, докато не седнем да прегледаме кадрите.
След това съчетаваме аудиото с видеото, за да създадем нашия сватбен видеоклип.
Докато обичаме да работим с модерните техники, нашата мисъл винаги е фокусирана върху създаването на вечно, сватбено видео за Вас.
Ако имате някакви въпроси относно процеса или просто искате да проверите дали вашата дата е свободна , свържете се днес.

Видеозаснемане на сватби

Звук

Ние приемаме аудиото много сериозно, защото това е половината от филма. Ние ще записваме атмосферен звук от камерите, ще записваме звук от пулта на вашия DJ или оркестър и можем да поставим малки микрофони но младоженеца и булката. Във филмовия свят това се нарича двусистемно аудио, което ще допринесе за още по високо качество на сватбеното Ви видео.

Заснемане с дрон

Какво е представлява дронът?

Дронът е малък самолет с камера, който се управлява от човек на земята. Снимките и видеата, направени от този самолет са с уникална въздушна перспектива, осигурявайки висококачествени кадри, които да цените завинаги.

Защо дронът е идеален за сватби?
Заснемането с дрон разкрива величието на мястото за сватбата и неговите околности. Снимките и видеата, направени от птичи поглед изключително много вдъхновяват и зареждат. И едно е сигурно – гледката ще е вълнуваща, а резултатите впечатляващи.
 

 

Видеозаснемане с дрон

Предлагаме още услуги за вашия ден

Видеозаснемане

Фотография

Доп.услуги

Разберете за нашите цени и услуги

Желаете да направим консултация?

  • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.