Моето име е

Кирил

Станоев

Кой съм аз и с какво се занимавам

Здравейте,
Казвам се Кирил Станоев и съм основател на „Станоев студио“. Завърших висше образование по специалността Филмово и Телевизионно операторско майсторство в ЮЗУ “Н. Рилски” – гр. Благоевград. Професионално се занимавам с фотография и видеозаснемане над 15 години. Вярвам в успешната работа в екип и обичам да творя с различни хора, с една и съща цел – да направим най-добрите кадри.

За мен и моят екип фотографията е нещо повече от работа. Вече повече от 15 години ние сме част от най-интимния и приказен ден от живота на нашите клиенти – сватбата им. За този период ние растяхме, учехме се и надграждахме уменията си, за да достигнем до момента, в който с гордост да заявим, че наистина знаем как да разказваме любовни истории през обектива. Обичаме да опознаваме нашите клиенти, да говорим за техния голям ден, за да разгадаем стилът им и да сътворим нещо, което ще обожават цял живот.

Нашият екип успява да улавя такива моменти, които карат всеки да изпита емоцията, запечатана на тях. Това, което прави работата ни истински специална е щастието в очите на клиентите ни. Обичаме да запечатваме спомени, които ще бъдат гледани много години от поколения напред..

Да бъдеш част от нещо талкова красиво, е наистина много специално.