Сватбен фотограф

Сватбен фотограф

Запазваме щастливите моменти в красиви образи.

В екипа на Станоев Студио всички до един варваме в любовта и обичаме да разказваме за нея, в кадри. За нас сватбената фотография не е просто работа, тя е нещо много специално и се крие в радоста от запечатаните усмивки на приятелите, просълзените лица на родителите, щастието в очите на влюбените. Обичаме да виждаме и заснемаме такива моменти. Те ни карат да бъдем наистина живи и истински да обичаме това, което правим. Харесва ни да сме част от този най-свят ден и тези неприкрити емоции и с помощта на фотоапарата да ги овековечаваме.

Четри основни стила на сватбената фотография

 

  • Репортажна фотография
  • Традиционно фотография
  • Съвремена фотография
  • Забавна фотография

Репортажна фотография

Репортажната фотография е документална фотография. При нея фотографът не режисира събитието и не се намесва в случващото се наоколо. Целта е да се да се уловят миговете такива каквито са – истински, автенитчни и неподправени. С две думи – без нагласени снимки.

Традиционна фотография

Това е един от най-разпространените силове. За него е важно фотографът да има богат опит и усет към детайла. Обикновено традиционната фотография изисква малко повече време за подготовка, концепция, аксесоари и нагласи. Крайният резултат, обаче, е наистина вълшебен – ще имате едни красиви и стилистически издържани снимки.

Съвременна фотография

Съвременната фотография е съчетание на репортажна фотофрафия с художествена фотография. Кадрите тук са по-разчупени и артистични, понякога в бохо или минималистичен стил. Идеалният вариант е ако искате да имате снимки с арт насоченост, водени от модните тенденции.

Забавна фотография

Забавната фотография е за всички, които носят детското в себе си и искат да го запечатат и в своите сватбени снимки. Режисирано от фотографа, това е всичко щуро, което може да си представите – от скока на булката във въздуха, през летящите шафери, до опитващият се да избяга младоженец. Искате такава фотография? Помислете и ни разкажете идеите си, с радост ще ги осъществим.

Предлагаме още услуги за вашия ден

Видеозаснемане

Фотография

Доп.услуги

Желаете да направим консултация?

  • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.