Тук сме събрали някои от по-често задаваните въпроси за нашата сватбена видеография и фотография,  но ако не можете да видите отговор на въпроса си, моля, свържете се с нас и ние ще се радваме да изясним.

Колко време  трябва да отделим за снимки?
Това е много относително, всичко зависи от локацията избрана за снимки.  За фотосесия и видеосесия минималното време е 90 минути на мястото за снимане, без да е включено времето за път до там и обратно.
Можем ли да се срещнем и да обсъдим подробностите преди сватбата?
Разбира се, ние бихме искали да се срещнем с вас преди сватбата лице в лице. Прекрасно е да се запознаем с нашите двойки, за да отговорим на вашите въпроси.
Колко време отнема изработването на филма?
Подписваме  договор с вас за изработка от  40 до 60 дни, за да завършим вашия сватбен филм, въпреки че обикновено става по-бързо. Всичко зависи от натовареността през сезона и за това запазваме това време като предпазна мярка.
Какъв тип оборудване използвате?
Ние използваме най-новата технология във фотоапаратите, видеокамерите, записващата звука апаратура и поддържащата екипировка като слайдер, гимбал, стативи, раменни стойки, което ни помага да създаваме красиви изображения за вашия филм. Ние непрекъснато актуализираме оборудването си всеки сезон, с цел да подобрим работата си през годината.
Кой избира музиката за моя филм?
Ние искаме клиентите ни да ни се доверят във всички творчески аспекти, включени в нашата работа. Това ни дава творческа свобода да работим в нашия стил на сватбено кино. Използваната от мен музика играе основна роля във всеки филм. Винаги се опитвам да намеря нещо уникално и никога не знам, дали ще пасне дадена музика докато не седна да монтирам филма. Препоръчваме на двойките да ни дадат няколко песни, които те наистина обичат, така че да използваме по наше  усмотрение, по този начин използваме музика, която ви харесва, но не пречи на нашата художествена визия.
Какво е постпродукция?
Постпродукцията е множество от оперативни процеси, групирани под това име. В повечето случаи включва видео монтаж, текстообработка, звуков дизайн, цветови настройки, конвертиране на видео и др. Често постпродукционната фаза е най-дългата фаза от правенето на филма, тук всичко се събира. Всеки филм трябва да има начало, среда и край. Необходимо е да се подредят всички парчета от заснетото с видеокамерите, записите на звуковите устройства  за да се получи филм. По време на процеса се добавят звуковите и визуалните ефекти.
Използвате ли резервно оборудване?
Да. Винаги имам резервно оборудване с мен. Това е просто още една причина да изберете професионалист.
Задължително ли е сватбения фотограф и видеооператор да са от един екип?
Не. Не е задължително, особено когато работиш с професионални фотографи и видеооператори. Важно е екипите да се сработят, така че да не си пречат един на друг.
Мразим да сме пред камерата, но искаме красиви изображения. Съвети?
ЧЕСТНО КАЗАНО, БЪДЕТЕ СЕБЕ СИ, БЪДЕТЕ ВЛЮБЕНИ, А ОСТАНАЛОТО ЩЕ ПОСЛЕДВА.